Höstvindar och planer för hemmet

Vilket hemskt och mysigt väder det varit idag! Det blåser så att det knakar i fönstren och ibland känner jag vinden här inne, och det är inte korsdrag jag pratar om! Det bara blåser in så kraftigt ändå.
 
När jag var färdig med studierna för idag så började jag planera lite, bland annat hallen. Den har vi grubblat över ganska länge men inte tagit tag i ordentligt förrän nu. Så jag lagade mat och stack sedan iväg och köpte grejer.
 
Jag köpte panel, lim, lister och lite annat tråkigt. Det är ju så trist att köpa sånt där som plankor, verktyg osv. Tråkigt att lägga pengar på men det är ju just sånna grejer som gör störst förändringar i hemmet. Det spelar ingen roll hur fina möbler och inredning man har om man är missnöjd med grunden, som tapeter, skåpluckor, golv osv. Så det är bara att köpa det där tråkiga om man vill få det som man vill. Så i helgen ska vi äntligen ta tag i detta, nu har vi i alla fall materialet hemma.
 
Nu ska jag göra mig lite te och kika på julgardiner! Funderar på att unna hemmet en till ljusstake. Och i morgon är det fredag! Såå skönt, jag har bestämt mig för att jag ska se en film och tillåta mig själv att somna i soffan (hela natten). Det är helg för mig det!
 
kram K
 
Höst | |
Upp